Missiehuis van Scheut
Scheutistenlaan 15 A
8500 Kortrijk

 
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 0492 33 29 78
 

Met de wagen

• Langs de E17 komende van Gent, afrit 3 Kortrijk-Oost/ N8 richting Zwevegem. Halfweg de afslag kom je aan een splitsing. Hou rechts aan, volg de borden N8/ Kortrijk-Centrum; voeg in op de Oudenaardsesteenweg.
Beneden de afslag op de Oudenaardsesteenweg neem rechts en rij tot aan de eerste lichten. Sla linksaf naar de Scheutistenlaan. 150 m verder aan de linker zijde is de inrit van ons huis.

• Langs de E17 komende van Rijsel, Brugge, Roeselare, Ieper… afrit 3 bis Kortrijk-Oost/ N8 richting Kortrijk-Noord/Harelbeke-Zuid.
Houd op de afrit steeds rechts aan. Beneden de afrit kom je bij een groot rond punt. Houd steeds rechts aan. U komt niet op het ronde punt maar zwenkt naar rechts en rijdt zo richting Centrum (aangeduid op het linkse rijvak) aan de eerste verkeerslichten neem je de straat links Scheutistenlaan. Ongeveer 150 m verder naar links is de inrit van ons huis.

Met het openbaar vervoer

• Vanuit het treinstation ga naar het busstation.
Bus 91, 92, 93 : richting Avelgem, Zwevegem
uitstappen aan Kortrijk Howest VTI (Vrij Technisch Instituut). Ga verder van de stad weg tot de volgende lichten. Neem rechts de Scheutistenlaan (ongeveer 4 minuten).

Bus 9 : Olmenlaan, Cederlaan
uitstappen aan Cederlaan. Ga verder op de Cederlaan richting Minister De Taeyelaan. Sla linksaf in Minister De Taeyelaan. Ga verder tot de lichten, steek de straat ( de Oudenaardsesteenweg) over en je bent in de Scheutistenlaan (ongeveer 6 minuten).